Zeszyty branżowe systemu QAFP w okresie przejściowym do 31.12.2023 obowiązują od 1.01.2024
Wymagania dla Systemu QAFP – część ogólna wer. 12.03.2021
Tuszki elementy i mięso z kurczaka…Wyd. 4 z dnia 12.03.2021
Kulinarne mięso wieprzowe_Wyd 5 z dnia 12.03.2021
Wędliny Wyd 5 z dnia 12.03.2021
Pozostałe dokumenty
Zgłoszenie do systemu QAFP
Formularz zmiany danych w zgłoszeniu
Regulamin znaku towarowego gwarancyjnego Systemu Gwarantowanej Jakości Żywności QAFP
Księga Znaku QAFP
Mięso mielone wyd. 2 z 20.04.2020
Wyroby mięsne na grilla lub do pieczenia wyd. 1 z 20.04.2020
Konserwy – wymagania produkcyjne i jakościowe
Wniosek o odstępstwo
Plan minimalizacji stosowania antybiotyków- drób
Plan minimalizacji stosowania antybiotyków- trzoda chlewna